بیمارستانی


همان طور که می دانیم، محیط بیمارستان باید عاری از هر نوع ویروس و میکروبی باشد و این امر باید به صورت مرتب مدیریت شود.

به علت رعایت بهداشت، باید پارچه های مورد مصرف در بیمارستان یا یکبار مصرف باشد و یا به صورت مداوم شست و شو شود. بنابراین برای این منظور باید به صورت تخصصى پارچه ای تولید و تکمیل شود که در برابر انواع مواد ضدعفونی کننده و شوینده، به خصوص آب ژاول، مقاوم باشد تا هم کیفیت بافت تغییر نکند و هم خللی در رنگ پارچه ایجاد نشود.

در بازار فروش، کسبه، صاحبان کارخانه ها و مشتری ها، این نوع کیفیت رنگرزی را ضد آب ژاول یا ضد آب ژاولی می نامند که به معنی ثابت بودن رنگ پارچه است.

مبحث بعدی مربوط به کیفیت و لطافت بافت پارچه و گرماژ آن است. از آن جا که پارچه تماس مستقیم با پوست فرد دارد، باید در بافت پارچه های بیمارستانی از مرغوب ترین الیاف بهداشتی استفاده شود تا ضد حساسیت و مناسب با هر نوع پوستی باشند.

این نوع البسه، به خصوص لباس بیمار، باید وزن سبک داشته باشد تا سالمندان نیز در آن احساس راحتی کنند. البته باید به این نکته توجه داشت که منظور از گرماژ سبک، وزن استاندارد تعریف شده است و پارچه نباید هرگز بدن نما باشد.

انواع  پارچه بیمارستانی

  • پارچه تترون
  • پارچه ترگال ساده
  • پارچه ترگال کجراه
  • پارچه فلامنت فلامنت
  • پارچه فلامنت پنبه
  • پارچه ویسکوز ویسکوز ساده و طرحدار
  • پارچه اسپان باند یا بی بافت
  • پارچه اس ام اس ( sms )
  • پارچه های ملحفه ای
  • پارچه برزنت بیمارستانی
  • پارچه های پرده ای            
  • مصارف پارچه در بیمارستان
    • لباس فرم بیمار
    • یونیفرم پرسنل اعم از پزشک، پرستار، حراست و غیره
    • ملحفه
    • اتاق عمل
    • رو تختی
    • پرده
    • مصارف پزشکی و بهداشتى و غیره .
    • هر کدام از مراکز درمانی، با توجه به بودجه و توان مالی خود، نوع و درجه کیفی خاصی از پارچه را استفاده می کنند.       
    • منظور از وزن پارچه چیست؟
      هر نوع پارچه ای در یک یا چندین عرض تولید می شود. وزن پارچه که آز آن به عنوان گرماژ پارچه نیز یاد می کنند، این گونه محاسبه می شود که یک متر از طول پارچه در عرض آن را وزن می کنند. برای مثال وقتی می شنوید وزن تترون با عرض ١۵٠ سانتى متر ١٧٠ گرم است، یعنی پارچه تترونی به ابعاد یک متر در یک متر و نیم، این وزن را دارد.
      گرماژ یا وزن، مربوط به تراکم بافت پارچه می شود و هرچه وزن بالاتر باشد، حاکی از تراکم بافت بیشتر است.
    • رنگ مورد علاقه مراکز درمانی و درمانگاه ها
      آبی اسمانی، صورتی، سفید و لیمویی، سبز مغز پسته ای و سبز پر رنگ، مشهور به سبز بیمارستانی، از محبوب ترین رنگ های مراکز درمانی هستند. البته رنگ های دیگری نیز با توجه به سیاست گزاری مدیریت بیمارستان استفاده می شوند.
      در اکثر موارد به خصوص بیمارستان های دولتی، لباس فرم بیماران مرد با رنگ آبی و بیماران خانم با رنگ صورتی تهیه می شود. در صورتی که پارچه تترون برای لباس بیمار انتخاب شود، وزن های ۱۶۰ ، ۱۷۰ ، ۱۷۵ و ۱۸۰ گرم در عرض ۱۵۰ سانتیمتر، از بهتربن گزینه های پیشنهادی هستند.


کمی صبر کنید...

فلامنت بیمارستانی

18,500 تومان

انواع پارچه فلامنت پنبه بیمارستانی پارچه هایی هستند که برای تولید آنها از الیاف پنبه استفاده می شود و به ندرت الیاف مصنوعی را در این پارچه ها پیدا می کنید.همین ویژگی باعث شده که پارچه فلامنت بیمارستانی پنبه‌ای یکی از نرم ترین و راحت ترین پارچه ها باشد.با این مدل پارچه، انواع لباس بیمارستانی مخصوص بیماران در بخش های مختلف تهیه می شود. از آنجایی که الیاف با کیفیت برای این پارچه ها استفاده شده، استحکام و دوام لازم را دارند و در کنار این ویژگی انعطاف پذیر هستند.پارچه بیمارستانی فلامنت پنبه ‌ای هرگز چروک نمی شود و به طور قابل توجه، آب رفتن ندارد. عرض پارچه فلامنت پنبه بیمارستانی به طور استاندارد ۱۵۰ سانتی متر است.به این ترتیب، دوزندگی ها و تولیدی ها می توانند انواع لباس بیمارستانی با سایزهای مختلف را برای بیماران تهیه کنند. از دیگر ویژگی های این پارچه ها عدم ایجاد حساسیت برای پوست افراد، لطافت و تنوع رنگ است. امکان درج لوگوی یک بیمارستان روی این پارچه ها وجود دارد؛ به این ترتیب از کیفیت پارچه ها کاسته نمی شود.


پلی استر پنبه بیمارستانی

18,500 تومان

پلی استر پنبه یک پارچه ترکیبی مدرن، متشکل از نخ های طبیعی و مصنوعی است؛ این پارچه اواسط قرن گذشته در ایالات متحده اختراع شد و به سرعت در سراسر جهان محبوبیت پیدا کرد. تکنسین ها با مخلوط کردن پنبه و پلی استر موفق به ساخت ماده ای نم گیر، قابل تنفس و بادوام شوند که از بهترین خصوصیات عملکردی هر دو نوع الیاف برخوردار بود. وجود مواد مصنوعی منجر به ایجاد رنگ های روشن در هنگام رنگرزی می شود، و وجود نخ های پنبه ای تضمین کننده قابل تنفس بودن و نرمی خوشایند پارچه است. علاوه بر این، این پارچه به دلیل وجود مواد پلی استری کمتر دچار آب رفتگی می شود و بسیار ارزان تر از پارچه های ساخته شده از پنبه طبیعی است. وجود الیاف مصنوعی در ساختار این پارچه ها باعث می شود تا این پارچه ها کمتر چروک شوند؛ در ضمن الیاف طبیعی تضمین کننده حساسیت زا نبودن و سازگاری آنها با محیط زیست است.


پارچه بیمارستانی

کارگاه های تولید البسه بیمارستانی می توانند پارچه های مورد نیاز خود را به طور مستقیم و با قیمت مناسب از طریق این سایت خریداری کنند.


ترگال

51,000 تومان

انواع پارچه ترگال: پارچه ترگال در دو نوع ساده وکجراه توسط کارخانجات نساجی به خصوص در شهرهای اصفهان و یزد بافت و تکمیل میشود. در بازار برای پارچه ترگال ساده اصطلاحا فقط کلمه ترگال و برای پارچه ترگال کجراه فقط کلمه کجراه بکار میبرند. پارچه ترگال ساده: پارچه های ترگال از نوع تخت بافت به شمار میروند که از شبکه منظمی از الیاف در طول وعرض ودر هم تنیدن آنها با عرض ۱۵۰ سانتی متر تشکیل می شوند.به الیاف مصرفی در طول پارچه در اصطلاح تار یا چله و به الیاف مصرفی در عرض پارچه ،پود گفته میشود.


کجراه سبز ضد آب ژاول

69,000 تومان

همانطور که از اسم این پارچه پیداست مواد شوینده قوی باعث آسیب دیدن این نوع پارچه نمی شوند، و به همین دلیل این پارچه در اکثر مواقع برای لباس های بیمارستانی استفاده می شود.برای حفظ بهداشت جنس آن باید طوری طراحی شده باشد که با شویندههای قوی مانند وایتکس شسته شود و آسیبی نبیند. به همین دلیل کیفیت پارچه برای لباس های بیمارستانی بسیار با اهمیت است.


تترون بیمارستانی

35,000 تومان

تفاوت اصلی پارچه تترون معمولی با پارچه تترون بیمارستانی در قیمت پایین تر، رنگبندی روشن و گرماژ پارچه است. به علت مصرف بالای بیمارستان ها از پارچه تترون،کارخانجات و مشتریان به تترون هایی که با طیف رنگ بیمارستانی تولیدمیشوند ،اصطلاحا پارچه تترون بیمارستانی میگویند. جنس لباس بیمار بایدبه نحوی باشد که حساسیت پوستی ایجاد نکند ،بدن نما نباشد، و به صورت سبک، خوش دوخت، شیک و با رنگبندی های شاد تهیه شود.برای دوخت لباس های بیماران میتوان از پارچه های یک بار مصرف یا اسپان باند، فیلامنت در فیلامنت، فیلامنت پنبه، پلی استر پنبه، تترون و ترگال استفاده کرد.


painter1